Een beginnershandleiding om aan de slag te gaan in Cryptocurrency

Als cryptocurrency nieuw voor u is, zou deze gids u in de juiste richting moeten wijzen en u bewust moeten maken van de vele valkuilen die er zijn.

De bedoeling van de artikelen is om u te laten zien hoe u kunt beleggen, waar u uw geld kunt bewaren, hoe u ze kunt beschermen als u ze eenmaal heeft, hoe u alternatieve valuta’s kunt kopen en wat u moet overwegen voordat u een valuta koopt.

Houd er rekening mee dat dit artikel grotendeels een weerspiegeling is van mijn eigen ervaringen met de Cryptocurrency-ruimte. Er zijn veel verschillende manieren om dezelfde resultaten te bereiken die hieronder zijn besproken. Vergeet niet om verwachtingen, zoals Ethereum verwachting, door te nemen.

Ik heb geprobeerd de essentiële zaken op een gemakkelijk te begrijpen manier te behandelen met behulp van enkele van de meest vertrouwde platforms en services die beschikbaar zijn.

Dus laten we iets benadrukken dat absoluut aan iedereen duidelijk moet worden gemaakt wat betreft overzicht alle cryptocurrencies;

Niemand is een professional, niemand is gekwalificeerd en niemand mag u adviseren.

(Vooral financiële adviseurs!)

Specifieke regelgeving met betrekking tot cryptocurrency bestaat nog niet en kwalificaties evenmin.

Wees selectief met wat je kiest om te lezen en te geloven. Volg niet zomaar de massa. Word opgeleid en doe je eigen onderzoek

Hoe koop ik mijn eerste munt?

Dus om te beginnen moet je een Major Coin kopen. Munten als Bitcoin, Ethereum, LiteCoin en BitCoin Cash zijn hiervan voorbeelden. De grootste gecentraliseerde beurs wereldwijd op deze markt is Coinbase.com.

Het is een in de Verenigde Staten gevestigde site die betrouwbaar en populair is gebleken bij beginnende investeerders. Het is misschien niet de goedkoopste als het gaat om kosten (voor het kopen en overdragen naar portemonnees/ uitwisselingen), maar het is een veilige gok voor nieuwkomers.

Je koopt hoogstwaarschijnlijk een Major Coin om een van de volgende drie redenen;

U wilt investeren in en een Major Coin houden in de hoop dat deze in de loop van de tijd in waarde stijgt.

U wilt een Major Coin kopen om als een echte valuta te gebruiken om aankopen te doen.

Je wilt een Major Coin kopen om te gebruiken als middel om een Alt-Coin te kopen.